Skriven
Så lite önskade jag mig en liten grej från SSO idag, eftersom spelet ju kommer från Sverige, eller hur? Det känns nu tråkigt, eftersom på de andra nationaldagarna gav de ut minst en nationaltshirt. Men trots allt: Grattis Sverige!
 
Sedan finns det en annan grej, vad jag fortfarande funderar över, om jag tycker om detta eller inte. Den här grejen handlar om en ikon, som SSO skickade runt via ett personligt mejl, och har definitvt två sidor: en positiv och en negativ.
 
Negativt är, så tycker jag: det finns så många duktiga bloggare - inte bara på svenska -, som gör SSO en björntjänst och inte har fått det här personliga mejlet, kanske eftersom de inte skriver varje dag eller är så bra, då de t.ex. inte är så mogna på detta som andra eller inte har mycket tid pga jobbet, etc. På en blogg kunde jag redan läsa deras besvikelse och att de är ledsna, eftersom SSO "bortglömde" dem. Skulle man göra såhär? Det känns inte rättvist.
 
Positivt kan man väl säga, att den här uppskattningen gör en stolt och visar, hur viktigt spelarna är för ett spel. Ett aktivt spel lockar definitivt mer nya spelare än ett inaktivt spel. En bättre reklam kan man alltså inte ha.
 
Dock absolut positivt överraskade mig en bloggare, som inte bara delar i sina tankar sin ikon med alla, utan gör det också reellt! Det är Fair-Game och Teamspirit! Tack för detta, Harley Rainstorm (Gå dit, hämta din ikon och visa med, att du gillar SSO!) Det behövs mer spelare som dig! ;D
 
Ha en bra dag, vecka och sommarmånad!

Tack ska du ha och välkommen tillbaka! =D
Upp