Skriven
Idag har jag inte varit hos Steve ute och mina hästar. Lite synd, men han tar väl hand om dem, så att jag inte behöver bry mig om detta. Det packade mig mer lusten att syssla med min blogg. Ni ser bara en början och resten ska komma så småningom.
 
Ha tålamod och det så bra alla! =D

Skriven

När jag kom i köket i morse och kollade min almanacka hoppade direkt en siffra i mitt öga: 24. Jag tror, att det inte är ovanligt, att man måste tänka på jul då, som är precis om 3 månader. Julfesten är med en stor händelse i året och man skulle tidig vara förberedd utan att få stress och ha det mysigt under den underbara adventstiden. Sedan jag flyttade till Marshmallow Clouds Silvergladeby hade jag inte firat festen med min familj. De hade bara fått ett stort paket av mig och tvärtom. Helt tråkigt egentligen, men vi tänker på varandra och det är det viktigaste, att alla mår bra. Min mamma är ofta ledsen, att jag gick bort. Jag tror, att ingen mamma önskar sig, att sina barn flyttar på ett annat land. Nyligen ringde hon och vi pratade länge med varandra. Då märkte jag tydligt, att hennes önskan var att komma hem igen. Det gör också lite ont i mig, eftersom jag fortfarande vill stanna här och lever mitt liv. Det känns så svårt att hantera situationen. Dock tror jag, att hon ska övervinna allt med tiden.

Jag vet inte, om jag ska få dessa grejer:
1. Vinterträns
2. En australisk träns (väldigt lite speciellt och roligt)
För min syster Sandy tänkte jag mig att ge bort en svensk tävlingsdress för hennes hästar. Det ska bli en skoj! =D

Skriven
Det finns några smågrejer, som jag önskade mig att kunna ändra hos SSO:
 
1. Ta bort SR-stjärnan
Jag tycker, att det är onödigt att visa, om man är en Star Rider eller inte. Dessutom är det snyggare att se den kompletten tränsen.
 
2. Prioritera en chattkanal
Jag följer inte den globala chatten. Klubbchatten är mer spännande. Då kunde chattsymbolen blinka för mig ;)
 
3. Kompisarnas blick
Det vore absolut kul, att alla tittar på den spelaren bakom datorn, om man står i en vis närhet. Ha även mer RPG-effekt. =D
 
4. Välja hästens manfärg - alltid
Om man köper en häst, så vore det kul och lite speciellt att kunna välja ut hästens manfärg hela tiden.
 
5. Krocka med andra
En kropp är en kropp. Man skulle inte kunna gå genom en annan spelare. Undantag: tävlingarna.
 
Vad jag tror, att det ska komma? Jag prognostiserar:
 
1. Alla spelare ska blinka.
 
2. Alla hästar ska blinka.
 
XD
 
Ha det så bra där ute!
 

Upp