Skriven
En rolig bugg är denna gång väl på grund av renarna, att hästens man och svans ibland saknas. =D Men den här akhal-teken ser så snyggt ut utan man, eller hur?
Då kan man önskar sig, att optionen också finns hos manaffären - naturligtvist med svans ;D som här:
 
Källa: https://www.pinterest.com/pin/339247784402403768/
 
På den andra sidan frustrerar det nu mig, att jag ännu inte har tillbaka min hacka resp. SSO inte kan publicera en allmän kod. Jag väntar nämligen fortfarande på ett svar av supporten och hade nu skickat ett nytt mejl till supporten med en ny mejladress. Jag hoppas, att det snart förgör sig självt, därmed jag kan fortsätta.
På den tredje sidan frustrerar det, att Stonegrounds expeditions avdelning är så jobbig. Man vill gärna köpa snygga grejer, men det går inte så fort. Snart är jag level 17 Oo Galnet, eller? Så ska det väl bli min vintersyle nästa år. ;D Vi får se.

Skriven
Jag är egentligen hel nöjd med spelet Star Stable Online. Att det händer några grejer kan alltid vara, men jag är riktig missnjöd, när jag måste tänka på supporten. Att får ett svar är så svårt och behöver mycket tid. Det är mer än tråkigt och stör lite det underbara spelet. :/ Hoppas vi på ett bättre år 2015! ;D
 
God jul på er alla, där ute!

Skriven
Jag var så trött på allt grönt. Efter mer än ett 3/4 år bara grönt kommer nu den angenäma omväxlingen =D Ett härligt vinterlandskap med mycket sol, som jag saknar i dinodalen! Jag älskar det och hoppas, att det håller längre i detta år.

Upp