Skriven
Hur kunde ser ut min drömhäst? När jag var liten, funderade jag redan, vilka färger skulle ha min drömhäst. Jag var förälskad i hästar, som var ovanliga, bland annat vita hästar med svart man och svans. Alltså en inverthäst av en svart häst med en vit man och svans, som också är väldiga snygga. Nu försökte jag rita en häst efter mina tankar. Inte så enkelt, men ... tadaaa, med svart bläs och svarta strumpor:
Absolut ovanligt och helt annorlunda, eller hur? =D
 
Hm, ... egentligen kommer en vitblack fjording (höger) den här riktigt nära eller vad tycker ni?
... vilken tyvärr inte finns hos SSO ;(

Skriven
Jag blir hel glad och förtrollad, när jag ser den här starthästen:
Jag misstänker, att den är i spelet väldig sällan och jag måste titta på, om det skulle galoppera förbi den. Känner du samma känslor som jag?
 
Ibland kan jag inte förstå, att man bara kunde sätta ihop en starthäst. Jag skulle gärna vilja ha så många av dem! Dock vilken tur, att det finns några. Bara tyvärr faller de inte så ofta i min smak. Då hade jag t.ex. utvålt en annan man. Allmänt vore det kul, om man själv kunde välja ut manfärgen hela tiden hos alla hästar. ;( Så är det ... tyvärr, tyvärr.

Skriven
Jag är ingen bra ryktejägare, men det går peu om peu framåt. Ibland är det helt jobbigt för mig, eftersom jag inte har så mycket tid för att spela och så känns det mer tråkigt än roligt för att förbättra sitt rykte. Ofta glömmer jag bort, att det egenligen också finns Jarlaheim eller Gyllenås, eftersom anknytningen inte är så bra resp. direkt, som jag önskande mig. Men, jag ska vänta så länge innan det ska komma förändringar, som tvingar mig att fortsätta och fylla upp alla punkter. På den andra sidan tänker jag: vad går nog så snabbt framåt hos SSO utom hästraserna? Ta det lugnt! Innan dess ska jag koncentra mig på hästens level. ;D Ha det så lugnt som jag!

Upp