Skriven
Vad händer egentligen, om jag aktiverar ... Hade du inte ofta densamma fråga heller?
Nu, titta:
Mellan "utan allt" och "med vertical sync" finns det ingen synliga skillnad, men det finns en skillnad i bakgrunden. Wikipedia förklarar begreppet "Vertical sync" på detta sätt: [Citat] Vertical sync, "V-sync" eller "Vertical synchronization" är en teknik som till exempel datorspel kan använda för att undvika att delar av bilden från föregående bildruta kommer med. Tekniken är främst riktad till äldre skärmar, som CRT-skärmar. När V-sync är aktiverad uppdateras alltså inte bildskärmen förrän hela bildrutan är färdigritad. Detta ger ofta en lägre fps men i gengäld undviker man felaktiga bildrutor. [/Citat] (2014-11-24)
Intressant att veta, eller hur?
 
På bilden "med posteffekter" kan du själv känna, att blickfånget är dimmigt på marginalen, men allmänna är alla kanter mjukare. Till sist kommer bilden med det "mindre grafikkvalitetet". Kvalitetet ska inte reducerat på hästen eller föremålen i den direkta närheten, utan bara på marken och bakgrunden (föremålen dyker upp lite senare, eftersom vidsyntheten kortare är).
Jag aktiverar gärna och bara "vertical sync". Bilderna måste vara klara och jag vill synas alla pixlar. Om man skulle vilja bearbeta en bild, så är det det bästa, för att klippa ut.
 
Ha en bra tid i spelet!

Skriven
Det är nästan lite synd, eftersom jag nu glömmer bort mina hösthästar ”Dreamer” och ”Walker”. Just Walker hade likväl Dreamer i fjol en sannerligen kort tid, eftersom hösten, som vi fortfarande har, var denna gång mer än tråkig hos SSO, då ingenting hade hänt – utom Halloween, och jag har inte så många bilder på honom. Jag var också lite trött på SSO, så att jag inte hade loggat in mig varje dag.
Men nu har dinos dal öppnat och jag älskar vintern så mycket, att det också måste vara en vinterhäst, om jag rider genom dalen. Därför hämtade jag förtidigt Winterbelle. Jag ska också vänta på fjordingarna och inte köpa en ny häst före dem för vintern på den första december.
 
Den glömda dinosauriens dal är skitbra! De lyckades, att skapa ett härligt vinterlandskap. Ibland saknar jag en plats, där det finns solskenet. Kanske kommer den ännu. Vem vet? ;D Ha det så roliga i dalen!
Vad mysigt det är ... eller hur?

Upp