Grafikinställningarnas möjligheter

Vad händer egentligen, om jag aktiverar ... Hade du inte ofta densamma fråga heller?
Nu, titta:
Mellan "utan allt" och "med vertical sync" finns det ingen synliga skillnad, men det finns en skillnad i bakgrunden. Wikipedia förklarar begreppet "Vertical sync" på detta sätt: [Citat] Vertical sync, "V-sync" eller "Vertical synchronization" är en teknik som till exempel datorspel kan använda för att undvika att delar av bilden från föregående bildruta kommer med. Tekniken är främst riktad till äldre skärmar, som CRT-skärmar. När V-sync är aktiverad uppdateras alltså inte bildskärmen förrän hela bildrutan är färdigritad. Detta ger ofta en lägre fps men i gengäld undviker man felaktiga bildrutor. [/Citat] (2014-11-24)
Intressant att veta, eller hur?
 
På bilden "med posteffekter" kan du själv känna, att blickfånget är dimmigt på marginalen, men allmänna är alla kanter mjukare. Till sist kommer bilden med det "mindre grafikkvalitetet". Kvalitetet ska inte reducerat på hästen eller föremålen i den direkta närheten, utan bara på marken och bakgrunden (föremålen dyker upp lite senare, eftersom vidsyntheten kortare är).
Jag aktiverar gärna och bara "vertical sync". Bilderna måste vara klara och jag vill synas alla pixlar. Om man skulle vilja bearbeta en bild, så är det det bästa, för att klippa ut.
 
Ha en bra tid i spelet!